Hämta & lämna 2020 Mekonomen

Den bästa servicen håller dig trygg hela vägen

Alla bilar behöver servas regelbundet för att hållas i gott skick. Vid varje service hos Mekonomen ingår dessutom ett års assistansförsäkring, så att du är trygg även om bilen skulle bli stående.

Assistansförsäkringen kan bli din bästa vän på vägen

Ingen vill få bensinstopp eller fel på bilen, oavsett vart man är på väg eller hur bråttom man har. När du servar din bil på Mekonomen ingår ett års assistansförsäkring, vilket betyder att du får hjälp att ta bilen till en verkstad eller bensinmack om den plötsligt stannar eller vägrar starta. Här kan du läsa hur assistansförsäkringen fungerar!

Räkna inte med att medtrafikanter stannar

Studier visar att medtrafikanter sällan stannar för att hjälpa en bil som blivit stående. Ytterligare ett bevis på att du kan vara trygg med en assistansförsäkring. 

Varje service är en investering som garanterat lönar sig

En bil som inte får regelbunden service kommer förr eller senare att gå sönder. Det som då måste repareras är många gånger dyrare än servicekostnaden. Vi ser många exempel på detta, hur en service räddar plånboken från att få stora hål. Här berättar Mekonomens tekniske chef Ralph Sjöqvist om vikten av en regelbunden service.

Vänta inte med service

Om du inte servat din bil på länge, se till att boka en tid så snart som möjligt. Då håller du värdet uppe på din bil.

BOKA ONLINE HITTA VERKSTAD