Multimeter

Förutom ett stort utbud av reservdelar och tillbehör till bilen hittar du även verktyg och andra produkter för hemmet och garaget här hos oss på Mekonomen.se. Vi älskar själva att meka med bilen och fixa i garaget och vi vet att bra verktyg underlättar jobbet rejält. Här hittar du klassiska multimetrar, voltmätare, termometrar och olika typer av andra elektroniska mätinstrument. Få koll på grejerna innan du går igång med något projekt genom att göra en noggrann kontroll och mäta allt som ska kolla upp. Använd en multimeter så du har koll på grejerna.

Laddar...
Handla enligt
Shoppingalternativ
Pris
Visa som

Artiklar 13-24 av 29

Sida
per sida

Testmejsel 120 - 250 V (GS)

  • Tillverkare: Sonic
Klubbpris:166 kr
Ej medlem:184 kr

Infraröd termometer

  • Tillverkare: Sonic
Klubbpris:1037 kr
Ej medlem:1152 kr
Nyhet
Klubbpris:3731 kr
Ej medlem:4145 kr
Nyhet
Klubbpris:2066 kr
Ej medlem:2295 kr
Nyhet

Elma 197 Car check

  • Tillverkare: Elma
Klubbpris:356 kr
Ej medlem:395 kr
Nyhet
Klubbpris:1031 kr
Ej medlem:1145 kr
Nyhet
Klubbpris:1931 kr
Ej medlem:2145 kr
Nyhet

Elma EVSE-200 type 2 adapter

  • Tillverkare: Elma
Klubbpris:4541 kr
Ej medlem:5045 kr
Nyhet
Klubbpris:8366 kr
Ej medlem:9295 kr
Nyhet
Klubbpris:6566 kr
Ej medlem:7295 kr
Nyhet
Klubbpris:1841 kr
Ej medlem:2045 kr
Nyhet

Elma 2200X Spänningsprovare

  • Tillverkare: Elma
Klubbpris:1706 kr
Ej medlem:1895 kr
Visa som

Artiklar 13-24 av 29

Sida
per sida

Stort utbud av mätverktyg och markeringsverktyg

Här på Mekonomen.se har vi samlat ett stort utbud av riktigt högkvalitativa verktyg och inom kategorin för olika mät och markeringsverktyg är det såklart inget undantag. Här bland våra multimetrar och multimätare har vi samlat verktyg som ofta kommer väl till pass när du ska meka med bilen, då du kanske snabbt och lätt måste kontrollera någon spänning och försäkra dig hur allting står till innan du går vidare med något fix som du ska ta dig an. Behöver du en multimeter av hög kvalitet har du kommit helt rätt och du hittar även andra typer av elektroniska mätinstrument och voltmätare här i vårt stora sortiment. Självklart erbjuder vi dessutom alltid prisvärda alternativ och snabba leveranser.

Beställ multimeter med snabb leverans

Om du behöver en multimeter eller någon annan form av mätverktyg kan du räkna med att få det snabbt levererat om du beställer det från Mekonome.se. Vi har ett utbud av produkter från flera välkända varumärken och när du bestämt dig för vilken produkt du behöver är det bara att lägga ner den i varukorgen och klicka igenom din beställning. Vi vet att när behovet uppstår så vill man ha sin multimeter, eller vilket verktyg det än må vara, på plats så snabbt som bara möjligt och därför arbetar vi alltid med snabba och effektiva leveranser av våra prisvärda produkter.

Verktyg som underlättar arbetet

På Mekonomen.se har vi fyllt upp med allt du behöver till både bilen och garaget och oavsett vad du letar efter så ska du kunna räkna med att hitta det här hos oss. Vi har genom år av erfarenhet samlat på oss kunskap kring vilka verktyg man behöver när man mekar med bilen eller fixar i garaget och genom att noga välja ut vilka varumärken vi jobbar med kan vi garantera både bra priser och hög kvalitet. För att underlätta sitt arbete krävs bra verktyg och vi har noggrant valt ut våra egna favoriter från välkända varumärken som exempelvis Sonic, Waeco och Sternhammar. Med våra snabba leveranser kan du klicka hem dina verktyg idag – och ha dem levererade om bara några dagar.