Laddar...

Välkommen till en uppdaterad kundklubb!

I samband med att vår kundklubb byter ansvarigt bolag från Mekonomen Detaljist AB till Mekonomen Company AB, så byter vi även personuppgiftsansvarig till motsvarande bolag. Och då passar vi också på att uppdatera våra förmåner och vårt utseende! Vi jobbar hela tiden för att ditt billiv ska vara så enkelt, smidigt, förmånligt och härligt som möjligt. 

För dig som medlem så betyder det egentligen ingenting att vi byter Personuppgiftsansvarig från ett av våra bolag till ett annat. Vi ingår i samma koncern, och ingen förändring i sak sker. För att läsa den uppdaterade Integritetspolicyn klickar du här

Från gratis till grattis och allt däremellan

Vi vill att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt billiv. Därför får du som medlem många finfina förmåner – allt från rabatter på produkter och tjänster, till tips och tricks för säsongens billiv. Varsågod! 

10% på tillbehör

Snacka om mekonomiskt! Som medlem får du 10% rabatt på tillbehör i såväl butik som på mekonomen.se (produkter från Thule är undantaget). Glöm inte att logga in när du handlar på mekonomen.se så att vi vet att du är medlem.  

Snacka om mekonomiskt! Som medlem får du 10% rabatt på tillbehör i såväl butik som på mekonomen.se (produkter från Thule är undantaget). Glöm inte att logga in när du handlar på mekonomen.se så att vi vet att du är medlem.  

Välkomsterbjudande 

Som medlem får du förmåner och erbjudanden som ingen annan får. Det startar direkt med ett härligt välkomsterbjudande: 100 kr rabatt vid köp över 300 kr.

Gratis däckkontroll 

Du som medlem kan när som helst komma in i en Mekonomen Butik för att få en kontroll av mönsterdjup på dina däck. Detta för att ett mindre mönsterdjup ökar både riskerna och bromssträckan avsevärt. Vi är måna om dig och din bil.

Gratis batteritest

Du kan även när som helst komma in i en Mekonomen Butik för att få en kontroll av ditt 12V-batteri. Behöver du ett nytt så har vi ett stort urval av 12V-batterier. Och du som medlem har 10% rabatt!

Alltid medlemspriser

Det lönar sig att tänka mekonomiskt och vara medlem hos Mekonomen. Vi har alltid en stor mängd produkter till extra låga priser bara för medlemmar i både butik och på mekonomen.se.

Nyhetsbrev 

Varje månad får du som medlem ett nyhetsbrev med artiklar, tips och tricks anpassade för årstiden samt schyssta produkterbjudanden. Det är också via nyhetsbrevet som vi bjuder in till speciella medlemshändelser, så glöm inte att ange din e-postadress när du ansöker om medlemskap.

Så här behandlar vi dina uppgifter

Vi värnar om din personliga integritet. Läs mer om hur vi hanterar dina uppgifter här

Så här avslutar du ditt medlemskap

Om du vill avsluta ditt medlemskap i Mekonomen, vänligen kontakta Mekonomen direkt på telefon 0771-72 00 00 eller skicka ett mail till direkt@mekonomen.se.