Vajer

Har du upptäckt en vajer som börjar bli sliten eller som rentav gått sönder? Lugn. Vi har ett brett utbud av vajrar så att du snabbt och smidigt kan avhjälpa ditt problem och rulla vidare ut på vägarna. Antingen beställer du hem dina produkter själv eller så kontaktar du en av våra verkstäder om du behöver hjälp. Vet du inte exakt vilken vajer som passar till just din bil så kan du snabbt sortera med vår filtreringsfunktion där du fyller i ditt registreringsnummer och därefter bara får fram produkter som passar just din bil.

Hitta delar till min bil!

Välj bil i lista
Laddar...
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Här har vi samlat alla typer av vajrar som du under bilens livstid kan behöva byta vid något tillfälle. Det kan vara allt från gasvajer, motorhuvsvajer eller hastighetsmätarvajer. Vilken vajer det än är som du letar efter så kan du hitta den här hos oss på Mekonomen.se. Dessutom, som vanligt, till ett riktigt bra pris och med en snabb leverans hem till dig.

Osäker på vilken vajer som passar din bil?

Vår smarta filtreringsfunktion gör att du aldrig behöver vara rädd för att köpa hem fel produkter. Genom att fylla i ditt registreringsnummer kommer vi nämligen att sortera fram så att endast de olika vajrar som passar just din bil kommer upp på din söksida. Smart, va? Det gör det lättare för dig att veta vad du behöver och du kan snabbt och enkelt plocka ner de produkter som du behöver i din kundkorg och med bara några klick få dem levererade hem till dig.

Gillar du att själv mecka och pilla med bilen kan man utföra flera vajerbyten själv. Men skulle du önska professionell hjälp kan du såklart alltid vända dig till någon av våra verkstäder runt om i landet.

Shoppa vajer till bilen online på Mekonomen.se

För oss på Mekonomen är det viktigt att man snabbt, smidigt och till bra priser kan shoppa kvalitativa reservdelar till sin bil. Det gäller såklart också om en vajer till någon av bilens viktiga funktioner går sönder eller börjar närma sig bristningsgränsen.

Vi har därför fyllt upp vårt lager till bredden när det kommer till olika typer av vajrar till bilen och vi jobbar alltid med kvalitativa varumärken till bra priser och ser till att de levereras snabbt och smidigt direkt hem till dig. Behöver du hjälp med en felsökning av din bil innan du vet exakt vad du ska köpa kan du såklart vända dig till en av våra proffsiga verkstäder, men annars är det bara att klicka hem det du behöver.

Vill du har rådgivning eller tips inför ditt köp kan du även vända dig till vår Kundtjänst för att lära dig mer, eller såklart besöka oss i någon av våra butiker.