Kamrem

Om du letar efter en ny kamrem till din bil har du kommit helt rätt. Här på Mekonomen.se hittar du nämligen alla typer av reservdelar, tillbehör och verktyg som hör till bilen och garaget. Och det betyder såklart också ett stort utbud av kamremmar. Vi har dessutom en smart filtreringsfunktion som gör att du genom att knappa in ditt registreringsnummer får framsorterat endast de kamremmar som passar till din bil. Det har alltså aldrig varit enklare att handla en ny kamrem online.

Hitta delar till min bil!

Välj bil i lista

Behöver du ny kamrem? Vi har kamremmar till bra priser!

Här på Mekonomen.se hittar du ett stort utbud av kamremmar och självklart till riktigt bra priser. Behöver du ny kamrem så kan du helt enkelt lita på att vi hjälper dig. Kamremmens funktion är, lite förenklat, att driva motorn. Drivs din motor inte med kamrem drivs den av en kamkedja och det kan du också handla här hos oss. Till skillnad från andra delar och komponenter i bilen, där man kan börja märka att något inte står rätt till på grund av exempelvis oljud, så går det inte att lyssna sig till eventuella fel med kamremmen. När det gäller kamremmen måste den istället undersökas kontinuerligt och så får man titta efter eventuella slitage och fel. När du tittar på kamremmen ska du undersöka om den utsatts för slitage på utsidan av remmen eller om det börjat uppstå sprickor i gummit. Men brukar prata om att en kamrem med normalt slitage håller i cirka 12.000 mil men det är aldrig en exakt vetenskap. Det kan hända att du måste byta den tidigare och då är det viktigt att du gör det.

 

Köp kamrem online

Det kan låta svårt och komplext att beställa en ny kamrem online om man inte är van vid att mecka med bilen eller generellt att fixa i garaget. Men det behöver faktiskt inte vara så svårt. Med vår smarta filtreringsfunktion behöver du nämligen inte veta så mycket själv om din bil och exakt vilken kamrem du behöver, det vet nämligen vårt system. Allt du behöver göra är att knappa in ditt registreringsnummer så kommer vi att sortera fram de kamremmar som passar din bil. Du får då t.ex. reda på om det är just en kamrem du behöver, så att det inte visar sig att din bil drivs men kamkedja, men du får sen också sorterat vilka kamremmar som passar till just din bil och motor. Behöver du mer hjälp eller ändå känner dig osäker kan du såklart vända dig till en av våra verkstäder. Detsamma gäller om du vill ha hjälp med en reparation eller byte.

 

Alla reservdelar på ett ställe

Här på Mekonomen.se har vi inte bara kamkedjor, kamremmar och annat som driver din motor och därmed din bil framåt. Vi har egentligen allt du kan tänka dig till din bil och ditt garage. Vi strävar efter att ständigt uppdatera vårt sortiment med de verktyg, reservdelar och tillbehör som kan behövas till dagens bilar och fordon och vi samlar alla här i samma webbshop för att du enkelt och smidigt ska kunna beställa hem dem med en snabb leverans. För alla reservdelar som är unika för en viss typ av modell eller märke har vi också utvecklat vår smarta filtreringsfunktion som gör att man kan fylla i sin bils registreringsnummer och därefter få sorterat fram endast de produkter som passar till just Er bil. På så sätt kan man som kund alltid känna sig trygg och säker i sitt köp även om man kanske inte själv är expert på reservdelar till bilar och fordon.