Karosseridelar

Bilens kaross är dess yttre skal och ska såklart vårdas med jämna mellanrum. Där finns numera också en hel del vitala funktioner som sitter inbyggda på ett eller annat sätt i din kaross och kan behövas ses över med jämna mellanrum. Här på Mekonomen.se hittar du allt du behöver när det kommer till olika karosseridelar och karossprodukter. Och såklart till ett riktigt bra pris.

Hitta delar till min bil!

Välj bil i lista

Oavsett vad du letar efter som har med din bils kaross att göra så kan du räkna med att hitta det här. Vi har produkter till både dörrar, tak och vindruta och såklart också detaljdelar som exempelvis tanklock och speglar. Bland våra reservdelar inom kategorin för karosseridelar hittar du också huvar, bakluckor och soltak.

Karossen är bilens skal och det är såklart viktigt ur en säkerhetssynpunkt att den alltid är hel och skyddar både dig, dina medpassagerare men också bilens övriga funktioner. Det ligger också i en bilägares intresse att den är snygg och ger en härlig visuell upplevelse när du susar fram längs vägarna. Karossen ska helt enkelt både skina och kunna leverera en säker och bekväm bilfärd.

Sortera fram karosseridelar som passar just din bil

För att hitta produkter som är anpassade för just din bils kaross är ett första steg att sortera fram vårt utbud genom att använda den smarta filterfunktionen som vi har utvecklat. Du fyller i ditt registreringsnummer i fältet ovan och sen kan du med säkerhet veta att produkterna som presenteras passar till din bil. Men är du fortfarande osäker och inte vet helt exakt om du hittat rätt karossdel kan du såklart alltid kontakta oss via Kundtjänst eller besöka oss i en butik eller verkstad.

En hel del arbete med karossen kan man också utföra på egen hand, men är man inte bekväm eller vad vid arbete med bilen bör man lämna in sin bil på en verkstad. Vi finns över hela landet och hjälper dig gärna med att få din kaross att både skina och fungera som den ska igen.

Handla dina karosseridelar online på Mekonomen.se

Att handla produkter till din kaross blir inte smidigare än genom att klicka hem dem här på Mekonomen.se. Vårt breda utbud gör att du hittar allt du behöver och du har produkterna snabbt och enkelt hemlevererade efter din beställning.

Att köpa produkter till din bil ska vara kul och enkelt enligt oss på Mekonomen. Det ska också vara prisvärda produkter till hög kvalitet. Och därför har vi noga valt ut vilka varumärken vi jobbar med.

Vill du har rådgivning eller tips inför ditt köp kan du alltid vända dig till vår Kundtjänst för att lära dig mer, eller såklart besöka oss i någon av våra butiker eller verkstäder.