Drivaxel/Drivknut

Om det blivit dags att byta ut en utsliten drivaxel har du kommit helt rätt. Här på Mekonomen.se hittar du nämligen prisvärda och kvalitetssäkrade reservdelar och tillbehör till bilen från välkända varumärken. Förutom helt kompletta drivaxlar har vi såklart även mindre komponenter som muttrar och tätningsringar som också kan behövas om du ska göra en ordentlig service av drivaxeln. Med vårt smarta reg-sök kan du dessutom knappa in ditt registreringsnummer och direkt få framsorterat endast de drivaxlar och övriga produkter som passar till din bil. Så blir det ännu enklare att hitta rätt.

Hitta delar till min bil!

Välj bil i lista

Enormt utbud av drivaxel och drivknut

Oavsett om du letar efter drivaxel, drivknut eller bara någon mindre reservdel till ett befintligt system så kan du hitta det du letar efter här hos oss på Mekonomen. Förutom att du hittar alla produkter du behöver kan du även ta kontakt med våra verkstäder om du vill boka en tid för att vi ska göra jobbet åt dig. Vi jobbar alltid med kvalitetssäkrade varumärken som levererar produkter av god kvalitet samtidigt som vi också pressar priserna och gör bytet till en ny drivaxel eller drivknut så prisvärt som möjligt för dig som kund. Ta en titt i vårt stora sortiment och glöm inte att söka på just din bils reg-nummer för att få fram de produkterna som passar till just din bil. Då kommer du endast att få fram de drivaxlar, drivknutar och andra komponenter som passar till just din bil.

Byt ut trasiga komponenter direkt

Bilens drivaxel går mellan bilens växellåda och hjulnavet. Drivaxeln har som uppgift att föra över kraften från bilens motor till hjulen. Förutom drivaxeln så finns det ibland också en drivknut. Drivknuten är en del som sitter på drivaxelns utsida och hjälper till för att föra över kraft från växellådan och vidare till bilens hjul så att den drivs framåt. Framförallt så har framhjulsdrivna bilar drivknut och det finns både yttre och inre varianter. Får du problem med någon av dessa delar ska du se till att få de utbytta direkt. Det är aldrig bra att köra runt med söndriga delar – och till slut kan det innebära att du kör fast helt och hållet. Vi har allt du behöver när det kommer till reservdelar och vi säljer kompletta set för drivaxlar. Dessutom hittar du flera varianter av drivknutar och med vårt smarta reg-sök ser vi till så att du hittar produkter som passar till just din bil.

Stort utbud av reservdelar och tillbehör till bilen

På Mekonomen.se har vi samlat allt du behöver till bilen och oavsett vilken typ av reservdel eller tillbehör du letar efter så ska du kunna räkna med att hitta det här hos oss. Förutom ett enormt utbud av drivaxlar och drivknutar har vi ett stort sortiment av andra produkter för bil och garage. Vi erbjuder alltid snabba och fraktfria leveranser och har du frågor eller funderingar kring våra produkter är du alltid varmt välkommen att kontakta oss för mer information. Med vårt smarta reg-sök kan du dessutom knappa in din bils registreringsnummer och snabbt sortera fram endast de produkter som passar till din bil. Det gör att du alltid hittar rätt i det som annars kan vara en djungel av tillbehör och reservdelar. Och skulle du ändå behöva hjälp kan du alltid kontakta vår kundtjänst eller vända dig direkt till en av våra verkstäder.