Stötdämpare

Här på Mekonomen.se hittar du prisvärda och kvalitetssäkrade reservdelar och tillbehör till bilen från välkända varumärken. För en behaglig bilresa vill du att bilens dämpare och fjädring ska fungera perfekt. Utan fungerande stötdämpare och en bra fjädring på bilen kan bilresan upplevas som att köra rullskridsko på en kullerstensgata och man känner hur hela kroppen skakar. Behövs någon fjädring bytas ut har vi ett stort utbud av reservdelar och vi ser såklart till att du får stötdämpare eller annan fjädring levererat snabbt och fraktfritt.

Hitta delar till min bil!

Välj bil i lista

Stötdämpare och fjädring av högsta kvalitet

Även om man lite slarvigt ibland kanske buntar ihop alla delar och bara kallar det stötdämpare är det egentligen flera olika delar som utgör bilens fjädring och dess förmåga att skapa en behaglig framfart och körupplevelse. Självklart kan det vara själva stötdämparen som är sönder och måste repareras eller bytas men det kan också vara specifika delar som fjäderben och fjäder eller om du behöver någon ny del som nivåreglering eller sänkningssats. Oavsett vilken del du behöver för bilen dämpning och fjädring hittar du det på Mekonomen.se och självklart erbjuder vi ett stort utbud av reservdelar från högklassiga varumärken. 

Köp stötdämpare till bilen online

Idag är det enklare än någonsin att köpa stötdämpare, fjädring och andra reservdelar till bilen online. Vi har utvecklat en smart filtreringsfunktion som gör att du kan knappa in din bils registreringsnummer och därefter bara få de produkter som passar till just din bil listade. Du kan därefter välja och vraka i vårt stora utbud av dämpare och fjädring och beställa hem dina produkter med fri frakt. Letar du efter helt nya stötdämpare till bilen eller någon reservdel så hittar du det hos oss på Mekonomen och med bara några knapptryck kan du ha nya dämpare i varukorgen och strax på väg hem till dig och din bil. 

Alla reservdelar på samma ställe

På Mekonomen.se har vi samlat allt du behöver till bilen och oavsett vilken typ av reservdelar du letar efter så ska du kunna räkna med att hitta det här hos oss. Vi har ett stort sortiment av reservdelar och stötdämpare, fjäderben och andra delar för bilens dämpning är bara några produkter av allt det som finns i vår stora webbshop. Genom att titta runt i alla våra kategorier hittar du allt du kan tänka dig till bilen. För alla reservdelar som är unika för en viss typ av modell eller märke har vi också utvecklat vår smarta filtreringsfunktion som gör att du kan fylla i din bils registreringsnummer och därefter få sorterat fram endast de produkter som passar till just Er bil. På så sätt kan du som kund alltid känna dig trygg och säker i ditt köp även om du kanske inte själv är expert på reservdelar till bilar och fordon.