Laddar...

Mekonomen serviceavtal i samarbete med Kvd bil

Enkelhet och trygghet med fast pris på service för din bil. För dig som köper bil genom kvd.se.

Boka din bilservice via telefon 0770-72 12 00

I nuläget kan vi ta emot din bil på över 250 verkstäder i hela Sverige. Bokningar skall göras via telefonnummer 0770-72 12 00 för att utnyttja ditt serviceavtal, det är inte möjligt att boka via verkstaden direkt.

All service ingår

I avtalet ingår all service enligt tillverkarens rekommendationer. Även kamremsbyten, byte av bromsvätska och andra kostnader som kan bli dyra för dig som bilägare omfattas. Slitdelar och förbrukningsmaterial så som bromsskivor, bromsbelägg, vindrutetorkare, spolarvätska, extra påfyllning av motorolja, m.m. omfattas inte. Avtalet kan tecknas för alla bilar som är certifierade av Kvdbil eller som ingår i deras releasingprogram, och gäller service enligt tillverkarens rekommendationer under den tid och de miltal som står i ditt avtal. Läs mer hos Kvd här.

Mekonomens Assistansförsäkring

När du har serviceavtal hos oss ingår assistansförsäkring. Det innebär att vi hjälper dig om din bil plötsligt stannar eller vägrar att starta. Du får även hjälp vid bränslestopp, punktering eller om du av någon anledning tappat bort din nyckel. Läs mer om försäkringsvillkoren här.

Alltid med Mekonomen serviceavtal
  • Assistansförsäkring
  • 250 verkstäder från Kiruna i norr till Ystad i söder
  • Boka din verkstadstid enkelt via telefon 0770-72 12 00