Mekonomen Bilverkstad

Västerås, Fältmätargatan 20

Välkommen till Fordonsspecialisten, din Mekonomen Bilverkstad i Västerås. Här i verkstaden servar och reparerar vi i princip alla bilmärken, nya som gamla. Vi har för ambition att du ska bygga en relation med oss och känna att du kommer till ditt serviceställe med bekanta ansikten. Vi vill även att du ska känna att vi känner din bil och dess servicebehov.

Våra mekaniker har ett brinnande bilintresse och löser de problem som kan uppstå. Till sin hjälp har de den senaste felsökningsutrustningen och en modernt utrustad verkstad.

Vi har full behörighet att serva din ac-anläggning, och har du fått besiktningstvåor så är vi ackrediterade att släcka dem i samband med besiktning hos oss. Vi har en verkstad anpassad för service och reparationer av allt från småbilar upp till husbilar. Under din bils besök hos oss finns det möjlighet till hyrbil och lånecykel.

När du servar din bil hos oss får du alltid minst 3 års garanti på reservdelarna och en stämpel i serviceboken som gör att din bil behåller sitt värde. Vid service ingår också ett års vägassistans som gör att du får hjälp vid till exempel punktering, bensinstopp eller motorhaveri.

Även du som har en ny bil med fabriksgaranti kan tryggt lämna den i våra händer. Välkommen in till oss!

BOKA TID

Vi erbjuder tjänster som


AC-certifiering
OHSAS 18001
Bilglas byte/rep
Bromsprovare
Däckhotell
Fleetverkstad
Hjulinställning
Kvalitetscertifierad
Kundbil
ISO 14001
Släcker tvåor

Aktuellt från Mekonomen


Delbetala

Frågor & svar


Ja. I verkstaden servas och repareras bilar av alla märken, nya som gamla. Eftersom Mekonomen alltid använder delar motsvarande originaldelskvalitet och följer biltillverkarens servicerekommendationer, gäller din nybilsgaranti. Din servicebok stämplas med Mekonomen Bilverkstad vilket ger dig trygghet och ett varaktigt värde på din bil. Dessutom får du hela 3 års garanti på reservdelarna.
Det är bilåterförsäljaren som ska åtgärda garantireparationer som uppkommer under bilens garantitid. Detta är de märkesbundna verkstäderna skyldiga att stå för och samtidigt är detta det enda som de har ensamrätt på.
Service innebär att man underhåller och säkerställer bilens funktion. Reparation däremot innebär helt enkelt att man åtgärdar något som inte fungerar.
Självklart, se bara till att den ligger tillgänglig i bilen när du lämnar in den.
EU har definierat en reservdel som en produkt (av samma kvalitet som den ursprungliga) som ska monteras i eller på ett motorfordon för att ersätta komponenter som är nödvändiga för nyttjande av detsamma, undantaget bränsle.
Vår prisgaranti innebär att vi ger dig dubbla mellanskillnaden i prissänkning om du hittar ett billigare service- eller reparationsalternativ – till ordinarie pris – hos en märkesbunden verkstad. Mekonomen Prisgaranti gäller när du gör en bokning för service eller reparation på din bil hos Mekonomen Direkt eller hos din verkstad och samtidigt (eller senare, dock innan arbetet påbörjas) kan visa oss att du blivit erbjuden ett lägre totalpris på jämförbar service eller reparation de senaste 30 dagarna hos en märkesbunden verkstad på samma ort. Mekonomen Prisgaranti gäller när delar från Mekonomens ordinarie sortiment används. Däck-, glas-, plåt- och plastarbeten omfattas inte av prisgarantin.
Ja, vi ger dig ett skriftligt kostnadsförslag på reparationen i enlighet med Motorbranschens och Kontrollerad Bilverkstads föreskrifter.

Öppettider


Måndag:
07:00 - 17:00
Tisdag:
07:00 - 17:00
Onsdag:
07:00 - 17:00
Torsdag:
07:00 - 17:00
Fredag:
07:00 - 16:00
Lördag:
Stängt
Söndag:
Stängt
Lunchstängt 12:00-12:45

Kontakta oss


Mekonomen Bilverkstad Västerås, Fältmätargatan 20/ Fordonsspecialisten i Västerås AB

021-81 08 28

vasteras@mekonomenbilverkstad.se

Hitta till oss


Fältmätargatan 20, 721 35 Västerås

Visa vägbeskrivning