Mekonomen Bilverkstad

Strängnäs, Kilenvägen 11

Strängnäs Mekocenter öppnades 01-09-2014 och delar hus med Mekonomenbutiken i Strängnäs. Vi är ett familjeägt företag där alla medarbetare är delaktig i beslut och utveckling. Mekonomen Bilverkstad innebär personlig service med kvalitet och ansvar.

Våra verkstäder i Strängnäs är väl utrustade och använder endast godkända reservdelar med tre års garanti. Vi följer alltid bilfabrikanternas anvisningar och dessutom tål våra priser att jämföras både vad gäller reparation och service.

Vi ger dig fackmannamässiga råd och förklarar alltid varför reparationen måste utföras och hur mycket den beräknas kosta. Om det tillkommer kostnader under årets gång stämmer vi alltid av med dig som kund innan vi genomför tilläggsreparationen.

Vi sparar alltid utbytta delar om du som kund vill kontrollera dessa. En nära relation för att kunna göra kundens Billiv enklare. Välkommen in till oss!

BOKA TID

Vi erbjuder tjänster som


AC-certifiering
Bromsprovare
Däckhotell
Fleetverkstad
Hjulinställning
Kundbil
Betala med mobilen
Släcker tvåor

Aktuellt från Mekonomen


Delbetala

Frågor & svar


Ja. I verkstaden servas och repareras bilar av alla märken, nya som gamla. Eftersom Mekonomen alltid använder delar motsvarande originaldelskvalitet och följer biltillverkarens servicerekommendationer, gäller din nybilsgaranti. Din servicebok stämplas med Mekonomen Bilverkstad vilket ger dig trygghet och ett varaktigt värde på din bil. Dessutom får du hela 3 års garanti på reservdelarna.
Det är bilåterförsäljaren som ska åtgärda garantireparationer som uppkommer under bilens garantitid. Detta är de märkesbundna verkstäderna skyldiga att stå för och samtidigt är detta det enda som de har ensamrätt på.
Service innebär att man underhåller och säkerställer bilens funktion. Reparation däremot innebär helt enkelt att man åtgärdar något som inte fungerar.
Självklart, se bara till att den ligger tillgänglig i bilen när du lämnar in den.
EU har definierat en reservdel som en produkt (av samma kvalitet som den ursprungliga) som ska monteras i eller på ett motorfordon för att ersätta komponenter som är nödvändiga för nyttjande av detsamma, undantaget bränsle.
Vår prisgaranti innebär att vi ger dig dubbla mellanskillnaden i prissänkning om du hittar ett billigare service- eller reparationsalternativ – till ordinarie pris – hos en märkesbunden verkstad. Mekonomen Prisgaranti gäller när du gör en bokning för service eller reparation på din bil hos Mekonomen Direkt eller hos din verkstad och samtidigt (eller senare, dock innan arbetet påbörjas) kan visa oss att du blivit erbjuden ett lägre totalpris på jämförbar service eller reparation de senaste 30 dagarna hos en märkesbunden verkstad på samma ort. Mekonomen Prisgaranti gäller när delar från Mekonomens ordinarie sortiment används. Däck-, glas-, plåt- och plastarbeten omfattas inte av prisgarantin.
Ja, vi ger dig ett skriftligt kostnadsförslag på reparationen i enlighet med Motorbranschens och Kontrollerad Bilverkstads föreskrifter.

Öppettider


Måndag:
07:00 - 17:00
Tisdag:
07:00 - 17:00
Onsdag:
07:00 - 17:00
Torsdag:
07:00 - 17:00
Fredag:
07:00 - 16:00
Lördag:
Stängt
Söndag:
Stängt
Vi har ändrade öppettider under v. 24-35 kl. 07.00-16.00. Lunchstängt kl. 12.00-13.00. Välkomna!

Kontakta oss


Mekonomen Bilverkstad Strängnäs, Kilenvägen 11/ Strängnäs Mekocenter AB

0152-168 68

strangnas@mekonomenbilverkstad.se

Hitta till oss


Kilenvägen 11, 645 47 Strängnäs

Visa vägbeskrivning