Mekonomen Bilverkstad

Nyköping, Norrköpingsvägen 15

Välkommen till din Mekonomen Bilverkstad i Nyköping som är en Godkänd Bilverkstad. Kvalitetssystemet Godkänd Bilverkstad ställer hårda krav på verkstaden när det gäller kvalitet, fackmässighet och leverans i enlighet med det som överenskommits med bilägaren.

En Godkänd Bilverkstad efterlever:

  • Lagar och förordningar
  • Miljökrav
  • Systematiskt arbetsmiljöarbete
  • Allmänna reklamationsnämndens beslut
”Godkänd

Vår målsättning är att vara den första verkstaden som du som kund tänker på när du behöver hjälp med ditt fordon. Vår specialité är felsökning och reparation av premiummärkena BMW och Mercedes inklusive programmering.

Vi är en Mekonomen Fleetverkstad som innebär för dig som företagare en stor investering på reducerdade kostnader för din vagnpark. Företag som inte är anslutna till Fleet, får gärna fråga oss om fördelarna.

Vi utför även försäkringsskador på motor, AC och stenskott på glas. När du servar din bil hos oss får du alltid minst 3 års garanti på reservdelarna från Mekonomen. Stämpel i serviceboken får du om det är orginalanpassat.

Vid service ingår också ett års vägassistans som gör att du får hjälp vid till exempel punktering, bensinstopp eller motorhaveri, ej äldre än 10 år. Även du som har en ny bil med fabriksgaranti kan tryggt lämna den i våra händer.

OBS! På grund av coronaviruset ändrar vi våra arbetstider fr o m 23/3.
Bilar kan lämnas tidigast 07.00 och avhämtas senast 16.00.

BOKA TID

Vi erbjuder tjänster som


AC-certifiering
OHSAS 18001
Däckhotell
Fleetverkstad
Hjulinställning
Kvalitetscertifierad
Kundbil
ISO 14001
Betala med mobilen
Släcker tvåor

Aktuellt från Mekonomen


Delbetala

Frågor & svar


Ja. I verkstaden servas och repareras bilar av alla märken, nya som gamla. Eftersom Mekonomen alltid använder delar motsvarande originaldelskvalitet och följer biltillverkarens servicerekommendationer, gäller din nybilsgaranti. Din servicebok stämplas med Mekonomen Bilverkstad vilket ger dig trygghet och ett varaktigt värde på din bil. Dessutom får du hela 3 års garanti på reservdelarna.
Det är bilåterförsäljaren som ska åtgärda garantireparationer som uppkommer under bilens garantitid. Detta är de märkesbundna verkstäderna skyldiga att stå för och samtidigt är detta det enda som de har ensamrätt på.
Service innebär att man underhåller och säkerställer bilens funktion. Reparation däremot innebär helt enkelt att man åtgärdar något som inte fungerar.
Självklart, se bara till att den ligger tillgänglig i bilen när du lämnar in den. Många av våra verkstäder fyller även i din digitala servicebok, hör efter vad som gäller just för din verkstad.
EU har definierat en reservdel som en produkt (av samma kvalitet som den ursprungliga) som ska monteras i eller på ett motorfordon för att ersätta komponenter som är nödvändiga för nyttjande av detsamma, undantaget bränsle.
Vår prisgaranti innebär att vi ger dig dubbla mellanskillnaden i prissänkning om du hittar ett billigare service- eller reparationsalternativ – till ordinarie pris – hos en märkesbunden verkstad. Mekonomen Prisgaranti gäller när du gör en bokning för service eller reparation på din bil hos Mekonomen Direkt eller hos din verkstad och samtidigt (eller senare, dock innan arbetet påbörjas) kan visa oss att du blivit erbjuden ett lägre totalpris på jämförbar service eller reparation de senaste 30 dagarna hos en märkesbunden verkstad på samma ort. Mekonomen Prisgaranti gäller när delar från Mekonomens ordinarie sortiment används. Däck-, glas-, plåt- och plastarbeten omfattas inte av prisgarantin.
Ja, vi ger dig ett skriftligt kostnadsförslag på reparationen i enlighet med Motorbranschens och Kontrollerad Bilverkstads föreskrifter.

Öppettider


Måndag:
06:30 - 18:00
Tisdag:
06:30 - 18:00
Onsdag:
06:30 - 18:00
Torsdag:
06:30 - 18:00
Fredag:
06:30 - 18:00
Lördag:
Stängt
Söndag:
Stängt
På grund av coronaviruset ändrar vi våra arbetstider fr o m 23/3. Bilar kan lämnas tidigast 07.00 och avhämtas senast 16.00.

Kontakta oss


Mekonomen Bilverkstad Nyköping, Norrköpingsvägen 15 / Svensk Autoteknik AB

0155-21 40 45

nykoping@mekonomenbilverkstad.se

Hitta till oss


Norrköpingsvägen 15, 611 38 Nyköping

Visa vägbeskrivning

Aktuellt från Mekonomen


Släcker _tvåor