Mekonomen Bilverkstad

Lidköping, Jungmansgatan 18

Hej och Välkommen till din Mekonomen Bilverkstad i Lidköping. Här i verkstaden servar och reparerar vi i princip alla bilmärken, nya som gamla. Våra mekaniker och biltekniker kombinerar erfarenhet och upparbetad ”know how” med modern teknik och IT.

Vi har som specialitet att utföra service och reparera BMW bilar. Vi kan hantera elektronisk felsökning och mjukvaruuppdateringar med hjälp av Autologic diagnos utrustning.

Husbilar: Service & reparationer på Fiat, Ford, Peugeot, Citroen, Mercedes och övriga tillverkare upp till 5,5 ton och 9,5 m.

Transportbilar upp till 5,5 ton kan repareras och servas hos oss. Fyrhjulsinställning kan utföras på fordon upp till 5,5 ton och 9,5 m total längd. Varmt välkommen in till oss!

BOKA TID

Vi erbjuder tjänster som


Däckhotell
Fleetverkstad
Hjulinställning
Biltvätt
Kundbil

Aktuellt från Mekonomen


Delbetala

Frågor & svar


Ja. I verkstaden servas och repareras bilar av alla märken, nya som gamla. Eftersom Mekonomen alltid använder delar motsvarande originaldelskvalitet och följer biltillverkarens servicerekommendationer, gäller din nybilsgaranti. Din servicebok stämplas med Mekonomen Bilverkstad vilket ger dig trygghet och ett varaktigt värde på din bil. Dessutom får du hela 3 års garanti på reservdelarna.
Det är bilåterförsäljaren som ska åtgärda garantireparationer som uppkommer under bilens garantitid. Detta är de märkesbundna verkstäderna skyldiga att stå för och samtidigt är detta det enda som de har ensamrätt på.
Service innebär att man underhåller och säkerställer bilens funktion. Reparation däremot innebär helt enkelt att man åtgärdar något som inte fungerar.
Självklart, se bara till att den ligger tillgänglig i bilen när du lämnar in den. Många av våra verkstäder fyller även i din digitala servicebok, hör efter vad som gäller just för din verkstad.
EU har definierat en reservdel som en produkt (av samma kvalitet som den ursprungliga) som ska monteras i eller på ett motorfordon för att ersätta komponenter som är nödvändiga för nyttjande av detsamma, undantaget bränsle.
Vår prisgaranti innebär att vi ger dig dubbla mellanskillnaden i prissänkning om du hittar ett billigare service- eller reparationsalternativ – till ordinarie pris – hos en märkesbunden verkstad. Mekonomen Prisgaranti gäller när du gör en bokning för service eller reparation på din bil hos Mekonomen Direkt eller hos din verkstad och samtidigt (eller senare, dock innan arbetet påbörjas) kan visa oss att du blivit erbjuden ett lägre totalpris på jämförbar service eller reparation de senaste 30 dagarna hos en märkesbunden verkstad på samma ort. Mekonomen Prisgaranti gäller när delar från Mekonomens ordinarie sortiment används. Däck-, glas-, plåt- och plastarbeten omfattas inte av prisgarantin.
Ja, vi ger dig ett skriftligt kostnadsförslag på reparationen i enlighet med Motorbranschens och Kontrollerad Bilverkstads föreskrifter.

Öppettider


Måndag:
07:30 - 16:30
Tisdag:
07:30 - 16:30
Onsdag:
07:30 - 16:30
Torsdag:
07:30 - 16:30
Fredag:
07:30 - 16:30
Lördag:
Stängt
Söndag:
Stängt

Kontakta oss


Mekonomen Bilverkstad Lidköping, Jungmansgatan 18/ Verkstan i Lidköping AB

0510-202 40

Ostrahamnomradet@mekonomenbilverkstad.se

Hitta till oss


Jungmansgatan 18, 531 40 Lidköping

Visa vägbeskrivning