Mekonomen Bilverkstad

Jönköping, Hästhovsvägen 6

Varmt välkommen till din Mekonomen Bilverkstad. Här i verkstaden servar och reparerar vi i princip alla bilmärken, nya som gamla. Våra mekaniker och biltekniker kombinerar erfarenhet och upparbetad ”know how” med modern teknik och IT. För dig som kund innebär det att du möts av den lilla verkstadens engagemang i kombination med den stora verkstadens resurser och kompetens.

Vi har ett genuint intresse för människor och bilar. Vår ambition är att ge dig och din bil bästa möjliga service som gör att du alltid känner dig välkommen!

När du servar din bil hos oss får du alltid minst 3 års garanti på reservdelarna och en stämpel i serviceboken som gör att din bil behåller sitt värde. Vid service ingår också ett års vägassistans som gör att du får hjälp vid till exempel punktering, bensinstopp eller motorhaveri. Även du som har en ny bil med fabriksgaranti kan tryggt lämna den i våra händer. Vår strävan är att alltid överträffa dina förväntningar!

Vi är övertygade om att en förutsättning för en väl fungerande, pålitlig och säker bil är att den underhålls och repareras med reservdelar av rätt kvalitet. Det leder till att du som bilägare minimerar din bils påverkan på miljön. Som kund är du förvissad om att vi använder oss av reservdelar och reparationsmetoder som ger din bil bästa funktion och livslängd. Kort sagt, genom att lämna din bil till oss bidrar du till en bättre miljö och ger dig själv ett tryggare bilägande.

Välkommen in och upplev skillnaden!

OBS! Stängt lördagar & söndagar!

BOKA TID

Vi erbjuder tjänster som


AC-certifiering
OHSAS 18001
Bilglas byte/rep
Bromsprovare
Däckhotell
Hjulinställning
Kvalitetscertifierad
Kundbil
ISO 14001
Släcker tvåor

Aktuellt från Mekonomen


Delbetala

Frågor & svar


Ja. I verkstaden servas och repareras bilar av alla märken, nya som gamla. Eftersom Mekonomen alltid använder delar motsvarande originaldelskvalitet och följer biltillverkarens servicerekommendationer, gäller din nybilsgaranti. Din servicebok stämplas med Mekonomen Bilverkstad vilket ger dig trygghet och ett varaktigt värde på din bil. Dessutom får du hela 3 års garanti på reservdelarna.
Det är bilåterförsäljaren som ska åtgärda garantireparationer som uppkommer under bilens garantitid. Detta är de märkesbundna verkstäderna skyldiga att stå för och samtidigt är detta det enda som de har ensamrätt på.
Service innebär att man underhåller och säkerställer bilens funktion. Reparation däremot innebär helt enkelt att man åtgärdar något som inte fungerar.
Självklart, se bara till att den ligger tillgänglig i bilen när du lämnar in den.
EU har definierat en reservdel som en produkt (av samma kvalitet som den ursprungliga) som ska monteras i eller på ett motorfordon för att ersätta komponenter som är nödvändiga för nyttjande av detsamma, undantaget bränsle.
Vår prisgaranti innebär att vi ger dig dubbla mellanskillnaden i prissänkning om du hittar ett billigare service- eller reparationsalternativ – till ordinarie pris – hos en märkesbunden verkstad. Mekonomen Prisgaranti gäller när du gör en bokning för service eller reparation på din bil hos Mekonomen Direkt eller hos din verkstad och samtidigt (eller senare, dock innan arbetet påbörjas) kan visa oss att du blivit erbjuden ett lägre totalpris på jämförbar service eller reparation de senaste 30 dagarna hos en märkesbunden verkstad på samma ort. Mekonomen Prisgaranti gäller när delar från Mekonomens ordinarie sortiment används. Däck-, glas-, plåt- och plastarbeten omfattas inte av prisgarantin.
Ja, vi ger dig ett skriftligt kostnadsförslag på reparationen i enlighet med Motorbranschens och Kontrollerad Bilverkstads föreskrifter.

Öppettider


Måndag:
07:00 - 17:00
Tisdag:
07:00 - 17:00
Onsdag:
07:00 - 17:00
Torsdag:
07:00 - 17:00
Fredag:
07:00 - 17:00
Lördag:
Stängt
Söndag:
Stängt

Kontakta oss


Mekonomen Bilverkstad Jönköping Ekhagen, Hästhovsvägen 6/ Fordonsteknik i Huskvarna AB

036-299 10 21

ekhagen@mekonomenbilverkstad.se

Hitta till oss


Hästhovsvägen 6, 554 54 Jönköping

Visa vägbeskrivning

Aktuellt från Mekonomen


AC30