Hammarlack

Vi på Mekonomen älskar att ta hand om bilen och på Mekonomen.se hittar du prisvärda och kvalitetssäkrade reservdelar och tillbehör som hjälper dig att göra detsamma. Om det har blivit dags att ge din bil ett lyft med ny färg eller lackering har vi hammarlack av hög kvalitet som vi varmt kan rekommendera. Vi har såklart även ett enormt utbud annan färg, lack och tillbehör för exempelvis gedigen rengöring också. Du hittar allt för bilvård hos oss på Mekonomen.

Hammarlack ger bilen ett lyft

Hammarlack har en unik sammansättning som gör att den både skyddar din bil och dessutom gör den slagtålig och samtidigt får en snygg och nästan emaljliknande yta. Det är det som gör att den kan påminna om hamrande metall. Hammarlacken hjälper till att skapa en seg och tätt hinna, eller spärr, som helt enkelt gör att den stöter bort smuts och vatten som annars kan riskera att skapa rostbildning på din bil. Att ge bilen en behandling med hammarlack kan därför både ge din bil ett rejält ansiktslyft men också skydda den ordentligt för framtida väder och vind som den utsätts för.

Så kan du behandla bilen med hammarlack

Innan man utför någon som helst behandling med färg eller lack så är det viktigt att man först och främst rengör bilen. Därför hittar du också alla möjlig bilvårdsprodukter för en grundlig tvätt här hos oss. Det är därför en bra idé att även klicka hem detta om du står i färd med att beställa hammarlack och börja behandla din bil. När du väl har fått bort allt fett, smuts och rost ska du därefter både slipa och torka av den yta du ska behandla. När det kommer till att applicera färgen kan du använda dig antingen av våra färgsprutor eller så använder du dig av pensel eller roller. Ska du pensla eller rolla på din hammarlack så ska du först och främst röra om färgen väldigt noga och sedan ska du applicera ett tjockt lager av hammarlacken. Använder du dig av en färgspruta kan du istället jobba i flera skikt och applicera tunna ”lager för lager” tills det får en tjock och jämn yta.

Allt till bilen online

På Mekonomen.se har vi samlat allt du behöver till bilen och garaget och oavsett vilken typ av reservdel eller tillbehör du letar efter så ska du kunna räkna med att hitta det här hos oss. Förutom allt man kan tänka sig när det kommer till färg och lackering så har vi allt från de större reservdelarna som kan behövas för att fixa bilens motor, bromssystem eller avgasrör – till de små detaljerna som höjer helhetsupplevelsen av att åka bil. Vi erbjuder alltid snabba och leveranser och har du frågor eller funderingar kring våra produkter är du alltid varmt välkommen att kontakta oss för mer information. Delar som är unika för just din bil hittar du enklast genom att knappa in din bils registreringsnummer, så sorterar vi fram så att endast produkter till din bil visas. Det har alltså aldrig varit enklare att shoppa reservdelar online.