Handrengöring

Här på Mekonomen.se hittar du alla typer av reservdelar, tillbehör och verktyg som hör till bilen och garaget. Om du brukar mecka med bilen vet du också att dina händer behöver sig en rejäl tvätt efter att du är färdig. Med tanke på hur starka medel och material man kan komma i kontakt med brukar det heller inte bara räcka med lite tvål och vatten. Arbetar du ofta med bilen och ute i garaget bör du därför ha riktigt bra produkter för handrengöring så att du snabbt och lätt kan bli ren igen.

Laddar...
Handla enligt
Shoppingalternativ
Pris
Tillverkare
Visa som

Artiklar 25-36 av 38

Sida
per sida

Handrent Dispenser

 • Tillverkare: Plum
Klubbpris:389 kr
Ej medlem:432 kr

Handrengöring refill

 • Tillverkare: Plum
Klubbpris:413 kr
Ej medlem:459 kr

Handrengöring refill

 • Tillverkare: Plum
Klubbpris:467 kr
Ej medlem:519 kr

CRC Wipes, 50 st

 • Tillverkare: CRC
Klubbpris:116 kr
Ej medlem:129 kr

MPM Handtvål Star Special

 • Tillverkare: MPM
Klubbpris:504 kr
Ej medlem:560 kr

MPM Handtvål Star Special

 • Tillverkare: MPM
Klubbpris:108 kr
Ej medlem:120 kr

MPM Handtvål Plus Yellow

 • Tillverkare: MPM
Klubbpris:527 kr
Ej medlem:585 kr

MPM Handtvål Classic Red

 • Tillverkare: MPM
Klubbpris:347 kr
Ej medlem:385 kr

MPM Handtvål Classic Red

 • Tillverkare: MPM
Klubbpris:77 kr
Ej medlem:85 kr

Handrent

 • Tillverkare: CRC
Klubbpris:271 kr
Ej medlem:301 kr

Loctite 7855

 • Tillverkare: Loctite
Klubbpris:464 kr
Ej medlem:516 kr

Fast Orange Handrengöring

 • Tillverkare: Permatex
Klubbpris:436 kr
Ej medlem:484 kr
Visa som

Artiklar 25-36 av 38

Sida
per sida

Vi hjälper dig få rena händer igen

I vårt stora sortiment av reservdelar hittar ni allt ni kan tänka er till bilen. Och garaget. Och mer där till. Vi har egentligen allt som på något sätt kan kopplas till bilägande och att ta hand om sin bil. Och har ni varit ute och meckat med er bil någon gång vet ni hur hårt smuts och skit kan sätta sig på händerna. Då är det skönt att ha riktigt bra produkter för att snabbt och lätt bli ren igen. Och framförallt vara säker på att produkterna man använder inte torkar ut eller förstör händer om man använder dem ofta. Här på Mekonomen.se har vi därför samlat ett stort utbud av kvalitetsprodukter som hjälper dig med att få rena och fina händer igen efter att du meckat med bilen eller arbetat i garaget. 

 

Köp handrengöring online

Brukar du arbeta mycket i garaget ska du såklart se till att beställa hem allt du behöver för att hålla dig ren och fri från skit efter att arbetet är utfört. Vi har smarta lösningar med medel, wipes och annat som gör att du snabbt efter utfört arbete kan rengöra dina händer och ge dig i kast med nästa utmaning. Där du kanske inte vill att bilens olja ska hänga med på händerna. Vi har samlat produkter från flera kvalitetsmärken och erbjuder alla såklart till konkurrenskraftiga och fördelaktiga priser. Behöver du produkter för handrengöring så hittar du allt du behöver här på Mekonomen.se och med några enkla klick kan du beställa hem allt och få det levererat inom några dagar.

 

Allt till bilen och garaget

Här på Mekonomen.se har vi såklart inte bara handrengöring och tvättprodukter för användning efter ditt arbete i garaget. Vi har egentligen allt du kan tänka dig till din bil och ditt garage. Vi strävar efter att ständigt uppdatera vårt sortiment med de verktyg, reservdelar och tillbehör som kan behövas till dagens bilar och fordon och vi samlar alla här i samma webbshop för att du enkelt och smidigt ska kunna beställa hem dem med en snabb leverans. För alla reservdelar som är unika för en viss typ av modell eller märke har vi också utvecklat vår smarta filtreringsfunktion som gör att man kan fylla i sin bils registreringsnummer och därefter få sorterat fram endast de produkter som passar till just Er bil. På så sätt kan man som kund alltid känna sig trygg och säker i sitt köp även om man kanske inte själv är expert på reservdelar till bilar och fordon.