Kupémattor

Här på Mekonomen.se hittar du prisvärda och kvalitetssäkrade reservdelar och tillbehör till bilen från välkända varumärken. Om det har blivit dags att fräsha upp eller byta ut din bilens mattor hittar du allt du behöver här. Vi har både ett stort utbud av kupémattor men även bagagemattor som gör att ditt förvaringsutrymme också blir skyddat samtidigt som det upplevs fräschare. För kupén hittar ni olika varianter med allt från universella gummimattor till högklassiga rensi-mattor.

Hitta delar till min bil!

Välj bil i lista

Skydda bilen med bra bilmattor

Att trivas i bilen är a och o för att bilresan ska bli trevlig och ju fräschare interiör man har ju enklare är det att koppla av och njuta. Beroende på vilka bilmattor som redan ingår när du köper din bil kan dessa vara en ganska trevlig detalj att byta ut och fräscha upp. Att bilmattor slits är heller inget som man direkt kan undvika och speciellt om man har barn i bilen så vet nog det flesta att det smulas en hel del och att smuts dras både in och ut. Har man exempelvis en leasingbil kan det också vara ett smart trick att lägga in egna bilmattor till en billig peng för att därmed också skydda bilen och undvika onödiga kostnader om något tagit skada under åren man haft bilen.

Bilmattor för både kupé och bagageutrymme

Hos oss hittar du olika typer av bilmattor och vi erbjuder både universella gummilösningar samt rensi-mattor till bilen. Du kan välja att bara byta ut några av dina mattor eller varför inte passa på att ta hela bilen direkt så att ni får en enhetlig och snygg interiör. Har man mindre barn och man vet att det under några år kommer att vara större risk för att man drar med sig smuts och grus in i bilen kan det vara en bra idé att under dessa år använda enklare och billigare mattor för att sedan kanske byta upp sig när det inte längra dras in lika mycket smuts. En idé kan också vara att man har en typ av mattor för den lite slaskigare vinterperioden och sedan byter till andra bilmattor under sommarhalvåret. Med våra fina priser på bilmattor kan man kosta på sig att ha dubbla uppsättningar hemma.

Alla för bilen på samma ställe

På Mekonomen.se har vi samlat allt du behöver till bilen och oavsett vilken typ av reservdel eller tillbehör du letar efter så ska du kunna räkna med att hitta det här hos oss. Du hittar bilmattor i olika varianter och här finns förutom kupé- och bagagemattor en hel del annat som gör bilresan mer bekväm och fräsch. Vill du bara köpa rengöringsmedel för att rengöra i bilen kan du såklart också hitta detta hos oss. För alla produkter som är unika för en viss typ av bilmodell eller märke har vi utvecklat vår smarta filtreringsfunktion som gör att du kan fylla i din bils registreringsnummer och därefter få sorterat fram endast de produkter som passar till just din bil. På så sätt kan du som kund alltid känna dig trygg och säker i ditt köp även om du kanske inte själv är expert på reservdelar till bilar och andra motorfordon.