Köp reservdelar till Volvo på nätet hos mekonomen.se

Volvo

Volvo är synonymt med svensk bilhistoria och här på Mekonomen.se har vi samlat reservdelar till ett flertal Volvo-modeller. Dels till storsäljaren Volvo V70, men också klassiker som S80, C30 och XC90. För att inte tala om äldre modeller som 240 och 740. Våra Volvo-bildelar håller samma kvalitet som delarna som satt i din bil från början och vi erbjuder dessutom upp till 5 års garanti på vissa delar – bäst i klassen! Självklart erbjuder vi också service och reparation av din Volvo hos våra verkstäder och har du frågor om våra produkter är du varmt välkommen in i någon av våra butiker.

Volvo – Sveriges stolthet

Första gången som varumärket Volvo användes var faktiskt för att marknadsföra kullager som hade tillverkats av SKF under tidigt 1900-tal. Ganska snart därefter startades dock Volvo som ett separat dotterbolag till SKF (1915) och år 1926 öppnades den första fristående Volvofabriken av Gustav Larsson och Assar Gabrielsson. Bara ett år senare, 1926, lanserades också den första Volvo-bilen som var av modellen ÖV4.

Kvalitet i minsta detalj

För väldigt många svenskar är Volvo ett stort stycke historia och något man är väldigt stolt över. Precis som att nämna Ikea, Björn Borg eller Abba så vet varenda människa du träffar världen över att Volvo är ett svenskt, gediget, varumärke med hög kvalitet.

Volvo erbjuder idag en mycket hög säkerhet och förstklassig kvalitet in i minsta detalj. Det är därför ingen större överraskning att Volvo idag är ett av de mest eftertraktade bilmärkena, inte bara i de skandinaviska länderna, utan i hela världen.

Många bilentusiaster är också orimligt förtjusta i äldre Volvo-modeller då de genom historien alltid har hållit en hög kvalitet, vilket gör att många bilar med flera decennier på nacken kan rulla fläckfritt än idag.

Allt handlar, som vanligt, om att sköta din bil rätt och vårda den med god service och reservdelar av hög kvalitet. Något vi här på Mekonomen såklart hjälper dig med.  

Sök bildelar till din Volvo med ditt registreringsnummer

För att sortera fram de bildelar som passar till just din Volvo kan du självfallet använda vår smarta och optimerade filtreringsfunktion som gör att du, genom att fylla i ditt registreringsnummer, endast får fram utbudet av de bildelar som passar till just din Volvo. Det är viktigt att kontrollera så att bildelarna du köper är avsedda för rätt modell av din Volvo och därför är det en god idé att alltid inleda med att filtrera på ditt registreringsnummer innan du letar vidare.

Skulle du även efter filtreringen önska hjälp eller vägledning med vilka bildelar som passar bäst till just din Volvo och för den effekt du önskar kan du såklart alltid kontakta oss via kundtjänst, butik eller verkstad för att få vägledning av någon av våra experter på bildelar till Volvo.

Hos Mekonomen kan du boka service, bilreparationer och köpa reservdelar till följande Volvo-modeller

140

164

240

260

340

360

440

460

480

66

740

760

780

850

940

960

Amazon

C30

C70

Pv

S40

S60

S70

S80

S90

V40

V50

V70

Xc70

V90

Xc90

Duett

P1800

Xc60

V60

Xc40

C40 awd

C40

EX90 AWD

Boka service eller reparation för din Volvo

Boka din bilservice eller reparation på nätet, få prisförslag direkt på skärmen. Smidigt va?

Boka tid