Köp reservdelar till Volkswagen på nätet hos mekonomen.

På Mekonomen.se har vi samlat reservdelar till de flesta Volkswagen-modellerna och självklart även säkerställt att de håller stamma klass som samtliga originalprodukter. Volkswagen är förknippat med grundmurad tysk kvalitet och även efter byte av reservdelar ska du såklart uppleva samma komfort i din bilkörning. Vi på Mekonomen erbjuder också service och reparation av din Volkswagen-bil hos våra verkstäder och har du frågor om våra produkter är du varmt välkommen in i någon av våra butiker.

Volkswagen – ”Folkets bil”

Volkswagens historia går tillbaka till 1930-talet när motoringenjören Ferdinand Porsche på uppdrag av dåtidens tyska styre skapade den första bilmodellen som levde upp till kraven om att vara bränslesnål och prisvärd men ändå anpassad för den stora allmänhet genom att ha fem passagerarsäten.

Volkswagen betyder ”folkets bil” på tyska och med tanke på att det idag är ett av världens mest populära bilmärken är det svårt att argumentera med deras namn. Volkswagen har positionerat sig ganska neutralt på marknaden, där man varken specialiserat sig på att vara billigast eller dyrast i klassen. Man har istället satt höga krav på sig själva att leverera hög kvalitet till ett acceptabelt pris. Volkswagen är återkommande ett av de bilmärken som har högst efterfrågan på både bilar och bildelar vilket visar att kunderna verkligen litar på märket och vad det står för, nämligen tysk kvalitet och trovärdighet. Volkswagen brukar också berömmas för sin bekvämlighet, säkerhet, hållbarhet och låga bränsleförbrukning.

Ett av Europas mest populära bilmärke

Idag är Volkswagen ett av de populäraste bilmärkena i Europa – och även i många andra delar av världen, för den sakens skull. Deras bilar anses vara mycket pålitliga och hållbara och populariteten brukar också förklaras av den stora tillgängligheten på reservdelar. Dels att det är lättillgängligt med reservdelar till Volkswagen-bilar men också att de är prisvärda.

Sök bildelar till din Volkswagen med ditt registreringsnummer

För att sortera fram de bildelar som passar till just din Volkswagen kan du självfallet använda vår smarta och optimerade filtreringsfunktion som gör att du, genom att fylla i ditt registreringsnummer, endast får fram utbudet av de bildelar som passar till just din Volkswagen. Det är viktigt att kontrollera så att bildelarna du köper är avsedda för rätt modell av din Volkswagen och därför är det en god idé att alltid inleda med att filtrera på ditt registreringsnummer innan du letar vidare.

Skulle du även efter filtreringen önska hjälp eller vägledning med vilka bildelar som passar bäst till just din Volkswagen och för den effekt du önskar kan du såklart alltid kontakta oss via kundtjänst, butik eller verkstad för att få vägledning av någon av våra experter på bildelar till Volkswagen.

Hos Mekonomen kan du boka service, bilreparationer och köpa reservdelar till följande Volkswagen-modeller

Beetle

Bora

Caddy

Corrado

Crafter

Cross-golf

Cross-polo

Cross-touran

Derby

Eos

Fox

Golf i

Golf ii

Golf iii

Golf iv

Golf v

Golf plus

Jetta i

Jetta ii

Jetta v

Lt-serie

Lupo

Passat

Phaeton

Polo

Santana

Scirocco

Sharan

T2 transporter

T3 transporter

T3 transporter syncro

T4 transporter

T4 transporter syncro

T5 transporter

T5 transporter 4-motion

Taro 4wd

Touareg

Touran

Typ

Vento

T1

Karmann

K70

Tiguan

Routan

Golf

Taro

Amarok

Up

Jetta vi

Passat a3

Phaeton ii

Passat alltrack

Cc

Cross-up

Xl1

Cross-caddy

Golf alltrack

T6 transporter

Caddy alltrack

Arteon

T-roc

Tiguan allspace

Atlas

T-cross

Id.3

Nivus

Id.4

Taigo

Id5

T7 transporter

Id buzz

Boka service eller reparation för din Volkswagen

Boka din bilservice eller reparation på nätet, få prisförslag direkt på skärmen. Smidigt va?

Boka tid