Köp reservdelar till Kia på nätet hos mekonomen.se

På Mekonomen.se har vi samlat reservdelar till i stort sett alla KIA-modeller du kan tänka dig och våra produkter är såklart testade för att hålla samma goda kvalitet som KIA:s originaldelar. Alla våra reservdelar till KIA håller samma kvalitet som delarna som satt i din bil från början och alla våra leverantörer är noggrant kontrollerade för eran säkerhet. Självklart erbjuder vi också service och reparation av din KIA hos våra verkstäder och har du frågor om våra produkter är du varmt välkommen in i någon av våra butiker.

KIA har tagit Sverige med storm

Den sydkoreanska biltillverkaren KIA har tagit Sverige med storm det senaste decenniet och det är såklart inte överraskande när de erbjuder bra kvalitet till riktigt bra priser. De visar också stort prov på innovation och är rejält med i matchen när det kommer till bilars påverkan på klimatet.

Även om det för oss svenskar kan upplevas som en ganska så ny bekantskap så har KIA ändå snart 80 år av erfarenhet och sedan 1988 är man en del av Hyundai Motor Group.

KIA:s evolution har gått från cykeltillverkning till motorcykeltillverkning innan deras första personbil så småningom lanserades 1974. Idag ser vi KIA-bilar i multum på svenska vägar och modeller som Sorento, Ceed och Sportage har blivit klassiker i svenska hem. Självfallet har vi på Mekonomen ett brett utbud av reservdelar till samtliga av dessa.

KIA – en mix av kvalitet, bekvämlighet och bra pris

Gillar man KIA så gillar man den perfekta mixen av kvalitet, bekvämlighet och bra priser. Vilket vi på Mekonomen.se säkrar att du även får när det kommer till dina köp av reservdelar till din bil. Vi säkerställer en hög kvalitet på alla delar och genom våra stora lager och långtgående samarbeten med starka leverantörer att ni priset alltid är det bästa för er som kund. Genom att beställa via Mekonomen.se kan vi också garantera er bekvämlighet genom hela köpet.

Sök bildelar till din KIA med ditt registreringsnummer

För att sortera fram de bildelar som passar till just din KIA kan du självfallet använda vår smarta och optimerade filtreringsfunktion som gör att du, genom att fylla i ditt registreringsnummer, endast får fram utbudet av de bildelar som passar till just din KIA. Det är viktigt att kontrollera så att bildelarna du köper är avsedda för rätt modell av din KIA och därför är det en god idé att alltid inleda med att filtrera på ditt registreringsnummer innan du letar vidare.

Skulle du även efter filtreringen önska hjälp eller vägledning med vilka bildelar som passar bäst till just din KIA och för den effekt du önskar kan du såklart alltid kontakta oss via kundtjänst, butik eller verkstad för att få vägledning av någon av våra experter på bildelar till KIA.

Hos Mekonomen kan du boka service, bilreparationer och köpa reservdelar till följande Kia-modeller

Besta

Carens

Carnival

Cee´d

Cerato

Clarus

Joice

K-serie

Magentis

Opirus

Picanto

Pregio

Pride

Rio

Sephia

Shuma

Sorento

Sportage

Borrego

Soul

Rondo

Retona

Forte

Venga

Cadenza

Optima

Quoris

Niro

Stonic

Stinger

Ceed

Xceed

Telluride

Ev6

Ev6 awd

Boka service eller reparation för din Kia

Boka din bilservice eller reparation på nätet, få prisförslag direkt på skärmen. Smidigt va?

Boka tid