Belysning

Inom vår kategori för belysning hittar du allt från Xenonlampor till halogen och LED. Vi har även glödlampor och så arbetsbelysning för dig som gillar att vara i garaget. Extraljus till bilen behöver inte vara svårt att få på plats, våra verkstäder kan hjälpa dig montering av till exempel en extraljusramp.

Alla produkter (682 produkter)

Art. nr 7R-750012 Mer info
Art. nr 7R-720011 Mer info
Art. nr 7R-710010 Mer info
Art. nr 7R-750011 Mer info

Belysning och extraljus till bilen

Det är viktigt med bra belysning - oavsett om du kör bil eller arbetar i garaget. För dig med ambitioner finns Xenonlampor, men vi har också både LED-lampor och halogenlampor. Ja, i princip alla former av extraljus till din bil, släpvagn eller husvagn. Behöver du hjälp med montering är du alltid välkommen att kontakta din närmaste Mekonomen Bilverkstad.

Olika typer av extraljus

Behöver du extraljus till din bil. Hos Mekonomen finns mycket att välja på: Xenonlampor, LED-lampor eller halogenlampor till exempel. Våra extraljus kommer från ledande varumärken som Bosch och Strands. Behöver du arbetsstrålkastare så har vi det också, till riktigt bra priser. I våra verkstäder kan vi dessutom hjälpa dig med både byte och montering.

1 2 3 4 5 41