Jobba _inneha ¦èllssida

Var passar du bäst in?

Som Nordens ledande bildelskedja är vi många eldsjälar som arbetar på Mekonomen. Det betyder självklart också att vi inom Mekonomenkoncernen har en mängd olika roller och funktioner i företaget att utvecklas inom över tid. På Mekonomen är det viktigt att vi alltid sätter kunden i fokus oavsett vilken kund vi möter och vilken roll vi har.

Våra vanligaste tjänster är butikssäljare och mekaniker/ fordonstekniker, men det finns många fler tjänster inom verksamheten.

Här ser du några exempel på roller där du kan göra skillnad och samtidigt utvecklas karriärmässigt.

Medarbetare i butik

I våra butiker har vi generösa öppettider och ett brett sortiment av tillbehör och reservdelar. Vi vill att våra kunder ska uppleva bästa tänkbara service och kundmöte för trivas i sitt val av Mekonomen. Som butikssäljare handlar mycket av arbetet om att lyssna och försöka lösa kundens frågor genom att ge kunniga råd och god service. Då vi är en självklar samarbetspartner till verkstäderna innefattar en stor del av arbetet kontakt med och försäljning till verkstäder.

Medarbetare i verkstad

Vi ställer självklart höga krav på den tekniska, professionella kompetensen hos våra verkstadsmedarbetare. Men precis som för en butikssäljare handlar det också om god service och förmågan att leva upp till kundernas förväntningar.

Medarbetare på centrallagret

På vårt centrallager i Strängnäs finns drygt 80 000 produkter och med leveranser till hela Norden är logistiken en central del av vår verksamhet – och allt utgår härifrån. Som medarbetare på vårt centrallager kan du arbeta med allt från packning och plock till returer, reklamationer och kundtjänst.

Medarbetare huvudkontor

Marknad, inköp, försäljning, ekonomi, HR eller IT? Som medarbetare på vårt huvudkontor i Stockholm finns mycket att välja mellan. Oavsett din roll här så handlar det om att leva upp till vårt löfte om ett enklare billiv för våra kunder.