Jobba _inneha ¦èllssida

Sveriges starkaste varumärke 2014 och 2015

För andra året i rad har Mekonomen korats till Sveriges starkaste varumärke i branschen ”Bildelar och bilverkstäder” under eventet Swedish Brand Award. Utnämningen baseras på en omfattande undersökning bland Sveriges konsumenter.

Swedish Brand Award bygger på varumärkesundersökningen Nationell Företagsimage* där Sveriges konsumenter får säga sitt om varumärken. Undersökningen baseras på kundnöjdhet och varumärkeskännedom bland Sveriges konsumenter.

”Precis som tävlingen bygger Mekonomens starka position på varumärkeskännedom och att vi gör våra kunder nöjda. Vi är glada att vi behåller titeln starkaste varumärket i vår bransch och vetskapen om att det är våra kunder som sitter i juryn gör att vi värderar utnämningen extra högt”, säger Hanna Ekstrand Marknadschef Mekonomen Group.

”Att vi har nöjda kunder beror på att vi har lyssnat på våra kunders krav och önskemål och att vi har varit drivande till utvecklingen i vår bransch när det kommer till kvalitet, transparens och att service idag handlar om människor och inte bara bilar”.

* Nationell Företagsimage är en årlig undersökning som ger svar på vad konsumenter över 18 år i Sverige anser om olika företag, organisationer och varumärken, samt hur väl de känner till vart och ett av dem. Varje bransch som undersöks omfattar svar från cirka 1 000 personer och totalt undersöks 500 företag i 33 branscher. Bakom undersökningen och utmärkelsen står undersökningsbolaget Evimetrix och varumärkesbyrån XperienceGroup. Läs mer på www.swedishbrandaward.se