Kampanj St1 2020 Mekonomen

Sommarkampanj! Få 250:- att tanka för på St1 eller Shell

Just nu är det extra smart att fixa bilen inför sommarens bilsemester. Om du servar eller reparerar din bil hos Mekonomen för minst 3000 kr får du ett tankkort med 250 kr som du kan använda på alla St1- och Shellstationer i Sverige. 

Såhär fungerar det

  1. Boka en tid online eller ring Mekonomen Direkt på 0771-720 000.
  2. Ange koden St1 när du bokar. Du får en tid i en verkstad som passar dig.
  3. Genomför och betala din service eller reparation innan den 31/8 2020. Om kostnaden blir minst 3000 kr skickar vi ett tankkort på 250 kr hem till dig efter några dagar.
  4. Använd kortet på valfri St1- eller Shellstation.

Erbjudandet gäller hela sommaren, för privatpersoner som genomfört en service eller reparation mellan 8/6 och 31/8.

BOKA TID ONLINE

Glöm inte att du även får fri assistansförsäkring vid service

Den här sommaren blir speciell för oss alla. Få kommer att resa utomlands eller flyga land och rike runt i Sverige. Däremot är vi nog flera som planerar en bilsemester. Passa på att fixa nya säkra bromsar eller gör en AC-kontroll i samband med en service. När du gör en service får du dessutom en assistansförsäkring i ett år, vilket ger kostnadsfri hjälp om bilen skulle bli stående på vägen på grund av t.ex. bensinstopp eller motorfel.  

Fullständiga villkor för kampanjen

Kampanjen är ett samarbete mellan Mekonomen och St1. För varje service eller reparation som uppgår till minst 3 000 kronor erhålls ett tankkort giltigt på en St1- eller Shellstation. När kund genomfört och betalat sin service eller reparation, som uppgår till kvalificerat belopp, skickas ett tankkort till den adress som din bil är registrerad på. Gäller endast privatpersoner som genomför en service eller reparation på en Mekonomen-verkstad för minst 3 000 kr vid ett och samma tillfälle mellan 8/6 och 31/8. Det går inte att koppla ihop flera mindre reparationer som tillsammans uppgår till det kvalificerade beloppet. Köp av artiklar i en Mekonomen-butik är inte kampanjgrundande. 

Behandling av personuppgifter

Vissa personuppgifter kommer att delas mellan Mekonomen, St1 samt tredjepartsombud för leverans av tankkort till den adress som bilen är registrerad på. Dessa personuppgifter kommer inte användas på något annat sätt än för denna kampanj eller säljas vidare till annan part. När kampanjperioden är över 31/8 kommer listan med aktuella personuppgifter att raderas.