Laddar...

Hoppas du har/haft en rolig upplevelse på Classic Car Week

 

För att vara med i utlottningen så behöver du bara fylla i dina uppgifter nedan och bli medlem i vår kundklubb.

Ett medlemskap hos Mekonomen ger dig flera fördelar. Först och främst har du 10 % rabatt* på tillbehör i våra Mekonomenbutiker samt i webbshopen. Du får också ta del av exklusiva erbjudanden och inbjudningar till våra årliga kundkvällar. Medlemskapet är gratis och kortlöst och du kan registrera dig direkt här på mekonomen.se eller vid nästa besök i din Mekonomenbutik.

 

Vinnarna kontaktas via mail vecka 35.

 

Stort lycka till!

 

Ansök om medlemskap

Vi behöver ditt personnummer för att ge dig ett kortlöst medlemskap, samt e-postadress och mobilnummer för att ge dig viktig information samt unika erbjudanden.

 

*Gäller på lagerhållna tillbehör, exklusive varumärket Thule. Kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Rabatten gäller i såväl Mekonomenbutikerna som på mekonomen.se.

Du bekräftar ditt medlemskap, i butik eller på webben, via ditt personnummer. Vi skickar alltså inte hem ett fysiskt kort till dig.

 

Så här behandlar vi dina personuppgifter

Vi värnar om din integritet och strävar alltid efter att skydda dina personuppgifter på bästa sätt.

 

Varför behandlar vi personuppgifter?

Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att kunna erbjuda dig medlemsrabatter, skapa personliga och generella erbjudanden till dig som medlem samt för att kunna skicka ut anpassade nyheter och inspiration till dig. För att kunna hålla informationen relevant för dig kommer vi kontinuerligt, via externa person- och fordonsregister, säkerställa korrekt och uppdaterad information. Behandlingen är nödvändig för att kunna fullgöra vårt avtal att hantera ditt medlemskap och kunna ge dig relevanta erbjudanden.

 

Vilka uppgifter behandlas?

De personuppgifter som behandlas är namn, kontaktuppgifter, registreringsnummer till din bil, information om ditt fordon samt ditt personnummer. Ditt personnummer behöver vi för att kunna upprätthålla korrekta uppgifter om dig samt för att kunna erbjuda dig ett kortlöst medlemskap.

 

Hur länge sparas uppgifterna?

Vi sparar dessa uppgifter till dess att medlemskapet avslutas alternativt efter inaktivitet under en period av 36 månader.

 

Vill du veta mer om hur vi behandlar dina personuppgifter kan du läsa mer här.