Mekonomen Bilverkstad

Bettorp / Örebro, Karosserigatan 9

Välkommen till Bilexpo Örebro! Här hjälper vi dig oavsett vilket bilmärke du kör. Vi har välutbildad och skicklig personal som servar eller reparerar din bil kostnadseffektivt. Vår specialitet är givetvis Mitsubishi och Hyundai där vi är autoriserade och tack vare Mekonomenanslutningen så håller vi hög kompetens inom alla märken.

När du servar din bil hos oss får du alltid minst 2 års garanti på reservdelarna och en stämpel i serviceboken som gör att din bil behåller sitt värde. Vid service ingår också ett års vägassistans som gör att du får hjälp vid till exempel punktering, bensinstopp eller motorhaveri.

Vår verkstad kontrolleras av KBV (Kontrollerad Bilverkstad) för din trygghet. Välkommen in!

Bilförsäljningen har öppet:
Mån-fre kl. 09.00-18.00
Lörd kl. 10.00-15.00

BOKA TID

Vi erbjuder tjänster som


AC-certifiering
Bilglas byte/rep
Bromsprovare
Däckhotell
Hjulinställning
Biltvätt
Lackverkstad
Kundbil
Plåtverkstad
Rekond
Släcker tvåor

Aktuellt från Mekonomen


Delbetala

Frågor & svar


Ja. I verkstaden servas och repareras bilar av alla märken, nya som gamla. Eftersom Mekonomen alltid använder delar motsvarande originaldelskvalitet och följer biltillverkarens servicerekommendationer, gäller din nybilsgaranti. Din servicebok stämplas med Mekonomen Bilverkstad vilket ger dig trygghet och ett varaktigt värde på din bil. Dessutom får du hela 3 års garanti på reservdelarna.
Det är bilåterförsäljaren som ska åtgärda garantireparationer som uppkommer under bilens garantitid. Detta är de märkesbundna verkstäderna skyldiga att stå för och samtidigt är detta det enda som de har ensamrätt på.
Service innebär att man underhåller och säkerställer bilens funktion. Reparation däremot innebär helt enkelt att man åtgärdar något som inte fungerar.
Självklart, se bara till att den ligger tillgänglig i bilen när du lämnar in den.
EU har definierat en reservdel som en produkt (av samma kvalitet som den ursprungliga) som ska monteras i eller på ett motorfordon för att ersätta komponenter som är nödvändiga för nyttjande av detsamma, undantaget bränsle.
Vår prisgaranti innebär att vi ger dig dubbla mellanskillnaden i prissänkning om du hittar ett billigare service- eller reparationsalternativ – till ordinarie pris – hos en märkesbunden verkstad. Mekonomen Prisgaranti gäller när du gör en bokning för service eller reparation på din bil hos Mekonomen Direkt eller hos din verkstad och samtidigt (eller senare, dock innan arbetet påbörjas) kan visa oss att du blivit erbjuden ett lägre totalpris på jämförbar service eller reparation de senaste 30 dagarna hos en märkesbunden verkstad på samma ort. Mekonomen Prisgaranti gäller när delar från Mekonomens ordinarie sortiment används. Däck-, glas-, plåt- och plastarbeten omfattas inte av prisgarantin.
Ja, vi ger dig ett skriftligt kostnadsförslag på reparationen i enlighet med Motorbranschens och Kontrollerad Bilverkstads föreskrifter.

Öppettider


Måndag:
07:00 - 17:00
Tisdag:
07:00 - 17:00
Onsdag:
07:00 - 17:00
Torsdag:
07:00 - 17:00
Fredag:
07:00 - 17:00
Lördag:
Stängt
Söndag:
Stängt

Kontakta oss


Mekonomen Bilverkstad Örebro, Karosserigatan 9 / Bilexpo Örebro AB

019-30 89 90

bettorp@mekonomenbilverkstad.se

Hitta till oss


Karosserigatan 9, 703 69 Bettorp / Örebro

Visa vägbeskrivning

Aktuellt från Mekonomen


AC30