Bilvärdering _innehåll

Värdera din bil kostnadsfritt på mekonomen.se

Hos oss på Mekonomen.se kan du få din bil värderad om du antingen ska sälja din bil inom en snar framtid eller om du bara vill veta bilens värde av ren nyfikenhet. Vi på Mekonomen samarbetar med Bilpriser.se som är Sveriges ledande tjänst där du kostnadsfritt kan få göra en bilvärdering oavsett om du tänker sälja eller inte. Du kan enkelt göra värderingen online genom att fylla i bilens registreringsnummer och annan efterfrågad information som rör fordonet för att få en korrekt värdering direkt på din skärm.

Kan vi hjälpa dig?

Boka tid i närmaste verkstad, eller besök vår webbshop idag. 

BOKA TID TILL WEBBSHOPEN

Bilpriser.se följer försäljningsstatistik från bytbil.com och kvdbil.se för att få en korrekt värdering beroende på vilket fordon du har. Vad är bilen värd i relation till marknaden? Vid en värdering utgår man ifrån vilket skick bilen är i, hur många ägare bilen har haft, var bilen är tillverkad och hur många mil bilen har rullat. Beroende på hur eftertraktat du vill att ditt fordon ska vara har bilen ett högre värde om den är nyservad och har en noga ifylld servicebok för att enkelt kunna få en överblick gällande den tidigare historiken på bilen. En bilvärdering är extra viktig att göra innan en eventuell bilförsäljning av den anledningen att priserna på olika fordon skiljer sig beroende på vart du tänkt sälja din bil.

En märkesverkstad värderar utefter den aktuella marknaden medan en försäljning till en privatperson ofta mynnar ut i ett annat prisförslag som likväl kan vara helt felaktigt. Med en bilvärdering får du ut rätt summa för ditt fordon för att få en tryggare och enklare bilaffär utan otydliga frågetecken gällande prislappen. Vi på Mekonomen vet att det kan vara svårt att hålla koll på allt om att värdera bil och genom att göra en kostnadsfri värdering får du även veta marknadens efterfrågan på just din bil idag.

Karin _ny

En nyservad bil är alltid värd lite mer

Ring Mekonomen Direkt på 0771-72 00 00 eller använd vår bokningstjänst. När du servar din bil hos oss på Mekonomen ingår alltid ett års assistansservice - perfekt för dig som vill slippa oroa dig för oväntade stopp längs vägen.