Monterat och klart Mekonomen vinter 2020/2021n

Lys upp höstmörkret med extraljus

Att köra bil i mörkret känns osäkert för många, framför allt om man upplever att bilens ljus inte räcker till. Då är extraljus en trygg investering. Det ökar säkerheten och gör mörkerkörningen mer avslappnad. Just nu kan du få montering och extraljus till paketpris hos Mekonomen.

Smala ljusramper fungerar på de flesta bilar

Så här års är det många som vill utrusta sin bil med extraljus. Det kan dock vara en utmaning att montera dem själv på ett godkänt sätt. Med smart LED-teknik finns det idag smala ljusramper som kan monteras på alla typer av bilar. För den som vill göra jobbet själv vill dock Magnus Blommé, bilexpert på Mekonomen, uppmana till försiktighet.

- Ifall extraljusen även innehåller parkeringsljus måste placeringen följa Transportstyrelsens riktlinjer, säger Magnus. Sedan är det alltid en utmaning med el, om du ska montera själv måste du veta vad du gör. All onödig åverkan på bilen kan bli väldigt dyr. Det är säkrast och smidigast att låta en verkstad sköta monteringen.

Monterat och klart

Monterat & Klart - produkt och montering till tryggt paketpris

För att hjälpa alla kunder som vill rusta sina bilar inför hösten har Mekonomen en smart tjänst; Monterat & Klart. Du kan köpa extraljus, backljus, däck eller motorvärmare inklusive montering till ett fast pris. 

Här kan du se olika produkter som du kan köpa just nu hos Mekonomen - Monterat & Klart!